Участь к.ю.н, доц. Наталії Кохан та к.ю.н., викладача Наталії Башурин в I Національних судових змаганнях з трудового права

03 березня 2024 року к.ю.н, доц. кафедри трудового, екологічного та аграрного права Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету Наталія Кохан та к.ю.н., викладач кафедри трудового, екологічного та аграрного права Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету Наталія Башурин були запрошені до суддівства усного етапу I Національних судових змагань з трудового права, які організовувалися громадською організацією – Тернопільським осередком ELSA та відбувалися у Тернопільському міськрайонному суді.

Судові змагання полягали в тому, що перед учасниками була представлена фабула судової справи, де вони намагалися використовуючи норми трудового права, особливості їх застосування у військовий період, аргументувати свою позицію з боку позивача та відповідача. Метою змагань була підтримка розвитку молодих студентів-правників, вдосконалення їх практичних навичок у застосуванні норм трудового та корпоративного права. Змагання проводилися офлайн і складалися з чотирьох раундів: відбірковий раунд; чвертьфінал, півфінал і фінал.

Викладачі кафедри долучалися до суддівства 1 етапу та фіналу судових змагань і висловлюють вдячність за довіру та можливість здобути новий професійний досвід та взаємне налагодження контактів.