Вдосконалення професійної майстерності викладачами кафедри в умовах карантинних обмежень

  1. Оновлення та розширення знань, розвиток професійних компетенцій і компетентностей.

Доц. Н. В. Кохан у період з 30.03.2020 р. до 30.06.2020 р. проходила підвищення кваліфікації у ВНЗ «Міжрегіональна Академія управління персоналом» за програмою Директор департаменту кадрової політики та персоналу. Це дало змогу набути викладачеві практичних навичок соціального страхування працівників, питань забезпечення права на працю, вирішення трудових конфліктів тощо та використовувати їх у навчальному процесі.

Викладач кафедри, к.ю.н. Данилюк Л. Р. завершила курс «Англійська мова рівня B2».Л. Р. Данилюк постійно працює над вдосконаленням рівня володіння англійською мовою з метою використання її в навчальному процесі та в науковій діяльності. Впродовж лютого-листопада 2020 року проходила індивідуальний курс «Англійська мова рівня B2» тривалістю 108 годин (54 заняття) на базі освітнього центру «Yolo». Навчання відбувалося в комбінованому режимі (он- та офлайн) за програмою SpeakoutPearsonEnglish.

Сертифікат_Данилюк Л.Р._1

Викладачі кафедри пройшли онлайн-курс «Академічна доброчесність» на платформі EducationalEra.Однією із засад організації освітнього процесу в університеті є принцип академічної доброчесності. Впродовж курсу були розглянуті поняття «академічна доброчесність», зміст і прояви академічної недоброчесності, зосереджено увагу на тому, як сприяти формуванню культури академічної доброчесності в учасників освітнього процесу.

Сертифікат_Данилюк Л.Р._2

  1. Засвоєння інноваційних технологій, форм, методів та засобів навчання.

Організація ефективного дистанційного та змішаного навчання вимагає від викладача впровадження новітніх технологій у навчання та використання цифрових інструментів. З цією метою викладачі поглибили свої знання шляхом проходженняонлайн-курсів Prometheus

Сертифікат_Кобецька Н.Р._1

тестування на Національній онлайн-платформі з цифрової грамотності – Цифрограмта підтвердили високий рівень володіння цифровими навичками.

сертифікат_Кобецька_Н.Р._2

Сертифікат_Данилюк Л.Р._3

Сертифікат_Яремак З.В._1

  1. Розширення наукової компетенції при виконанні та реалізації науково-дослідницьких робіт.

Цифрові інструменти та технології широко застосовуються для наукової діяльності викладача.Наукометричні бази, основні наукометричні показники, наукові пошукові системи і сервіси – невичерпний перелік, який науковці застосовують в процесі здійснення своїх досліджень. Практичні навички застосування цих інструментів здобула доц. З. В. Яремак, яка брала участь у вебінарі «Публікаційна стратегія науковця».

Сертифікат_Яремак З.В._2