Участь к.ю.н. доц. кафедри трудового, екологічного та аграрного права Наталії Кохан у Фаховій дискусії: Вплив домашнього насильства на сферу праці, яка відбулася у Вищій школі адвокатури НААУ.

24 листопада 2023року к.ю.н., доцент кафедри трудового, екологічного та аграрного права Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету, член Центру трудового права та соціального забезпечення ВША НААУ Наталія Кохан із темою доповіді Домашнє насильство: прояви впливу на сферу праці взяла участь у Фаховій дискусії: Вплив домашнього насильства на сферу праці, яка відбулася у Вищій школі адвокатури НААУ.

У виступі розкрито питання правового регулювання домашнього насильства в Україні способи негативного впливу на сферу праці. Обговорювалось питання впливу Конвенції Ради Європи «Про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами (Стамбульська конвенція)» від 11.05.2011року на національне трудове законодавство. Акцентувала увагу на важливості Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» при захисті від домашнього насильства, а також наголошено на важливості ратифікації Україною Конвенції МОП про насильство та домагання(переслідування) № 190 та додаткової до неї Рекомендації № 206.