Академічний візит професорки Надії Кобецької в Ягеллонський університет

З 24 жовтня до 4 листопада професорка кафедри Надія Кобецька в рамках академічної мобільності перебувала з візитом в Ягеллонському університеті (м. Краків, Польща).

Метою візиту було подовження наукової та освітньої співпраці з представниками еколого-правової школи Ягеллонського університету, робота в бібліотеці університету та аналіз польських наукових публікацій в сфері правової ох

орони довкілля, отримання консультацій у проведенні наукового дослідження, присвяченого порівняльній характеристиці основних правових механізмів та охорони довкілля в Польщі та Україні.

У процесі візиту було напрацьовано та обґрунтовано ряд ідей і висновків для майбутньої монографії, глибше з’ясовано розуміння окремих правових інструментів управління охороною довкілля, закріплених у польському законодавстві. Цьому сприяло не тільки самостійне опрацювання наукових джерел, а й наукові дискусії з професоркою, керівницею Центру права охорони довкілля, заступницею декана факультету права та адміністрації Ягеллонського університету Барбарою Іванською.