ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ

Перед початком навчального року викладачі кафедри проф. Надія Кобецька та доц. Наталія Кохан успішно завершили навчання на трьох рівнях підготовки за програмою «Цифрові інструменти Google для освіти», організованого Академією цифрового розвитку за підтримки Міністерства освіти та науки України.

Метою сертифікованої освітньої програми стало формування цифрової компетентності педагогічних, науково-педагогічних працівників щодо використання можливостей цифрових інструментів Google в професійній діяльності, опрацювання переваг Google Workspace for Education, організації персонального інформаційного середовища викладача закладу освіти та застосування цифрових інструментів для організації ефективної взаємодії учасників освітнього процесу (у т.ч. для дистанційного навчання). Програма складалася з 5 модулів, які розраховані на 60 академічних годин з розбивкою за рівнями: базовий – 30 годин, середній і поглиблений по 15 годин. Учасниками було опрацьовано 25 практичних завдань для різних напрямів використання й професійних ситуацій.

За підсумками курсу та успішного виконання завдань Надія Кобецька та Наталія Кохан отримали сертифікати про підвищення кваліфікації в обсязі 2 кредити ECTS (60 год.).