Підвищення кваліфікації завідувачки кафедри Зоряни Яремак

Впродовж листопада-січня завідувачка кафедри Зоряна Яремак проходила науково-педагогічне стажування за програмою «Управління науковими та освітніми проєктами», організованого Центром українсько-європейського наукового співробітництва.

Метою сертифікованої освітньої програми стало розвиток та удосконалення юридичної, психолого-педагогічної, комунікативної, інформаційно-комунікаційної компетентностей, а також практичних умінь і навичок інтерактивної взаємодії та професійно-особистісного розвитку для підвищення ефективності професійного спілкування та здійснення педагогічної діяльності.

Програма передбачала дослідження правових аспектів організації групової та командної роботи учасників вищої освіти в умовах воєнного стану; технічних засобів роботи у проєктних командах; психологічних та комунікативних аспектів групової і командної роботи учасників вищої освіти; інформаційної безпеки та захисту даних у груповій та командній роботі в освітній діяльності; питання академічної культури та академічної доброчесності в Україні.

За підсумками курсу та успішного виконання завдань Зоряна Яремак отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації в обсязі 6 кредитів ECTS (180 год.).