Успішне проходження конкурсу на участь у програмі стажування аспірантки кафедри Наталії Кисилиці

Наталя Кисилиця, аспірантка кафедри трудового, екологічного та аграрного права,стала інтерном у програмі стажування молоді в Апараті Верховної Ради України. Аспірантка успішно пройшла конкурс та з 20 січня 2020 року розпочне стажування у Секретаріаті комітету з питань аграрної та земельної політики.

Програма передбачає 6-місячне стажування в секретаріатах комітетів та структурних підрозділах Апарату Верховної Ради України для молодих фахівців віком до 35 років з усієї України. Стажування є своєрідною платформою, яка готує нову професійну політичну еліту України, а також помічників-консультантів народних депутатів України, майбутніх фахівців Апарату Верховної Ради України та інших державних органів.

Конкурсний відбір для участі у Програмі здійснювався у два тури. В першому турі було розглянуто 427 аплікаційних форм. За результатами співбесід у другому турі комісія відібрала 53 інтерна для проходження стажування у Комітетах Верховної Ради України та структурних підрозділах Апарату Верховної Ради.